KINDVRIENDELIJKE GENTSE WINTERFEESTEN

Kinderen zijn koning op de Gentse Winterfeesten! Het kindvriendelijke aspect wordt ook dit jaar verder uitgebreid. Vaste waarden als de verdwaalpalen, het Kinder W’ijspunt en het Land van W’ijs komen terug in een nieuw jasje.

Het Land van W'ijs

"Wat een geweldige ervaring!"

Het land van W’ijs neemt opnieuw zijn intrek in de Sint-Niklaaskerk op de Korenmarkt. Dit jaar wordt het een heus doe-, leer- en speelparadijs! De kinderen kunnen er op avontuur in een splinternieuw en indrukwekkend kerstdoolhof. Onderweg komen ze verschillende verrassingen tegen, met leuke spelletjes, magische verlichting en enkele toffe doe-opdrachten met winterdieren.

Na de leerrijke en plezante zoektocht worden ze beloond met een cadeautje van de echte kerstman. In het land van W’ijs vind je ook de buggyparking en het kindertoilet.

In samenwerking met Free Time vzw. Bij vragen over het Land van W'ijs neem hier contact op met Free-Time.

Kinder W'ijspunt

Ook het Kinder W’ijspunt (kindersecretariaat) is opnieuw van de partij met de leuke photobooth. Hier kunnen de jongste bezoekers terecht met al hun vragen over de kerstmarkt. Hier wordt ook extra animatie voorzien voor de kinderen. Nieuw dit jaar is de babyspot, een praktische ververshoek voor baby’s.

En er is meer!

Elke woensdagnamiddag, tussen 14u en 17u komen ervaren Free Time monitoren leuke schaatsspelletjes en lessen geven op de ijspiste. Een toffe activiteit voor kinderen van alle leeftijden.

Ook zijn er op regelmatige tijdstippen pop-up animaties aan het Kinder W’ijspunt. Verwacht je aan magische goochel en hoola hoop shows, een gekke kapper en de wensenvervullers van De Wens Mens.

De programmatie hiervan volgt binnenkort!

 

Prijzen

  • € 6,- pp
  • vanaf 4 pers. : € 5,- pp
  • Uitpas kansentarief € 1,2,- pp
Kinderen steeds onder begeleiding van een volwassene

Openingsuren

Vanaf woensdag 20 december 2017 t.e.m. zondag 7 januari 2018.

Weekdagen: 12 – 19 uur
Weekenddagen: 11 – 19 uur

Uitzonderingen:

24 en 31/12: 11 – 17 uur
25/12 en 1/1: 14 – 19 uur

Locatie

Sint-Niklaaskerk: ingang Korenmarkt